Készítsd fel otthonod az eladásra!

  • Főoldal
  • Készítsd fel otthonod az eladásra!

Készítsd fel otthonod az eladásra!

Ahogy a nagy események előtt mi is kiöltözünk, épp úgy kell otthonunkra is gondolni az ingatlan értékesítése előtt.

Néhány egyszerű trükkel és kis odafigyeléssel, gyorsabban és reális áron tudod eladni otthonod. A tippekért olvass tovább...

Az Ingatlaneladás alapvető tényei

Az első és legfontosabb, amit tisztáznunk kell: Csak egyszer van esélyünk JÓ ELSŐ BENYOMÁST kelteni. 10 vevőből 9 a lakásba lépve már az első percekben meghozza döntését.
Mindössze ennyi időnk van arra, hogy a vevő úgy érezze: "Ez az, ezt keresem! Nem megyek tovább!"
Ösztönösen tudjuk, hogy esélyt kell adni arra, hogy észrevegyék erősségeinket, vonzó tulajdonságainkat. Fontos az első benyomás – így van ez ingatlaneladáskor is!

Otthonosan

A takarításon túl sok apró trükkel varázsoltad még otthonosabbá házadat, lakásodat. A tágasabb tér érdekében tüntesd el azokat a bútorokat, amelyekre nincs feltétlenül szükséged.
Szellőztetéssel és illatosítókkal gondoskodj róla, hogy friss levegő és kellemes illat legyen nálad, főképp, amikor érdeklődők érkeznek.
Egy gyümölcskosár, szobanövény, friss virágcsokor vagy színes párnák meghittebbé teszik otthonodat. Mosd le az ablakokat, húzd fel az árnyékolókat és ügyelj az izzókra is, hiszen a félhomály nem túl barátságos.

Nálad az előny

Írj egy listát mindazokról az előnyökről, amelyek jellemzik otthonodat és a környéket. A leendő vásárlóknak fontos szempont az infrastruktúra. Milyen messze vannak a boltok, van-e óvoda és iskola, gyógyszertár, könnyen lehet-e parkolni, milyen a tömegközlekedés és így tovább.
Az előnyöket bátran hangsúlyozd, amikor az érdeklődők rákérdeznek. Természetesen ügyfeleinknek segítünk összegyűjteni a fontos és értékes előnyöket.

Bízz a szakemberekben!

A legfontosabbat hagytuk a végére. Sokat tehetsz azért, hogy lakásodat ideálos áron értékesítsd, de a legjobb, ha szakemberekre bízod a dolgot.

A hely, ahol az álmok megvalósulnak.